Valentina Pelinel și Cristian Boureanu rămân CĂSĂTORIȚI

Valentina Pelinel și Cristi Boureanu
Valentina Pelinel și Cristi Boureanu

Soarta nu vrea ca Valentina Pelinel și Cristian Boureanu să pună punct căsătoriei. Ei nu se vor despărţi prea curând, din punct de vedere oficial. Justiţia română a decis să respingă cererea de reexaminare a deciziei prin care au anulat, la începutul lunii, acţiunea de divorţ depusă de politician.

VEZI ȘI: Pelinel, ADEVĂRUL despre despărțirea de Boureanu


Judecătorii au respins cererea de reexaminare a deciziei prin care, la începutul lunii, au anulat acțiunea de divorț depusă de fostul parlamentar. Astfel, pentru moment, Cristian Boureanu și Valentina Pelinel rămân, oficial, căsătoriți. O separare legală nu se va putea petrece decât dacă va fi depusă o altă cerere de divorț de unul dintre cei doi, arată Ziarul Național.

Despărțirea în acte este mai departe decât s-ar fi aşteptat politicianul şi fostul model. În plus, pentru a fi posibilă, va mai trebui depusă încă o cerere de divorţ.

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel au anunţat că divorţează la începutul lunii aprilie. Cei doi s-au cunoscut în decembrie 2004 și s-au căsătorit în iunie 2007.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel