Valentina Pelinel, decisă să recunoască cine e tatăl copilului ei, dar cu o condiţie

Dacă încă soţia sa în acte, Alina, a renunţat să mai poarte verigheta iar gurile rele spun că se pregăteşte de divorţ, Valentina Pelinel se pregăteşte să recunoască cine e tatăl bebeluşului ei. Asta cu o condiţie, doar după ce separarea lui Alina de Borcea va fi parafată.

Scandalul a izbucnit la începutul lunii ianuarie, atunci când fostul model a anunțat că este gravidă. Deși aceasta nu a dezvăluit numele tatălui copilului, presa a speculat că ar fi vorba de Cristi Borcea.

Potrivit apropiaților fotomodelului, înainte de a decide dacă păstrează sarcina sau nu, Valentina ar fi obţinut promisiuni de la greul fotbalului că îşi va asuma paternitatea.

"Valentina știe ce vrea, unde se află și ce i s-a promis. Până nu va exista un divorț, nu-și va asuma nimic, i-a spus și lui. Până nu va redeveni un bărbat liber, va rămâne doar bărbatul cu care a rămas însărcinată și abia după tatăl oficial al copilului ei. Nu e vorba că vrea să-i forțeze mâna, dar este o decizie pe care au luat-o împreună. Toate presiunile venite din afară o afectează. Vrea să pară puternică, dar nu poate. Nu cred că este zi de la Dumnezeu în care să nu plângă. Probabil că sună ciudat, dar se gândește și la Alina și, mai mult, se pune în locul ei. De fapt, sunt cam în aceeași poziție acum. Luptă amândouă pentru tatăl copiilor lor. ", a spus un apropiat al Valentinei Pelinel, potrivit b1.ro.

Între timp, zvonurile că Alina ar divorţa de fostul dinamovist sunt alimentate chiar de actuala soţie a lui Borcea. Alina a mers la sfârşit de săptămână să-l viziteze pe afacerist la penitenciar, însă nu a mai purtat verigheta pe deget.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel