Valentina Pelinel, de ce a provocat uimire în rândul opiniei publice?

În ultima săptămână, subiectul fierbinte al vieții mondene românești e triunghiul amoros dintre Valentina Pelinel, Alina Vidican și Cristi Borcea. Pe lângă faptul că nu are o imagine publică prea bună, ştirea că fostul preşedinte al clubului Dinamo şi-a lăsat amanta însărcinată de după gratii, în timp ce Alina, soţia, abia născuse o fetiţă în urmă cu jumătate de an, a şocat şi mai rău publicul, scrie eva.ro.

După șapte ani de căsnicie, Valentina Pelinel, un fotomodel care a avut succes internațional, a divorțat de omul politic Cristian Boureanu. Gurile rele spun că fotomodelul a plecat din cauza problemelor financiare ale soţului şi a dat peste Borcea.

Mai multe tabloide au publicat articole despre faptul că Valentina Pelinel avea o releaţie cu dinamovistul încă de pe vremea când era măritată. Un alt motiv de divorţ ar putea fi şi acela că Boureanu se săturase de aventurile soţiei.

Legătura dintre Pelinel și Borcea s-a întors împotriva ei, pierzând mult din simpatia publicului. Până la acest episod, era văzută ca o femeie de succes care şi-a creat un nume în industria frumuseţii.

După tot acest iureş declanşat de anunţul oficial al vedetei că e însărcinată, Valentina a preferat să părăsească ţara până când emoţia opiniei publice se mai domoleşte.

Ceea ce a uimit opinia publică în acest scandal e relația interzisă dintre ea și Borcea. Nu e vorba numai de ipocrizie, dar, în final, e vorba şi de faptul că imaginea diafană, frumuseţea fizică a fotomodelului a fost pătată de imaginea sub orice critică pe care o are Cristi Borcea în rândul opiniei publice din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel