Valentina Pelinel, anunț bombă: Voi deveni mamă

Valentina Pelinel este în culmea fericirii și confirmă că este însărcinată, chiar dacă în urmă cu doar câteva zile nega zvonurile potrivit cărora urmează să devină mămică. 

"Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea. Va multumesc pentru urari si gandurile bune si va invit sa urmariti declaratia in exclusivitate pe care o voi acorda in aceasta seara la emisiunea lui Cristi Brancu, urmand ca la intoarcerea mea in tara sa povestesc mai multe despre acest eveniment minunat din viata mea", a scris, în urmă cu câteva minute pe Facebook, Valentina Pelinel.

În luna decembrie a anului trecut, presa tabloidă specula că Valentina Pelinel ar fi însărcinată cu Cristi Borcea, fostul acţionar dinamovist, aflat în prezent în pușcărie. 

Dacă zvonul că tatăl viitorului copil al Valentinei Pelinel este Cristi Borcea se adeverește, fostul acționar dinamovist ar deveni tată pentru a șaptea oară. El are trei copii cu fosta sa soție, Mihaela, doi cu actuala soție, Alina, și unul cu o fostă amantă.

Valentina Pelinel a divorțat în 2014 de Cristian Boureanu, fost deputat PDL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel