USR, SCANDAL în Parlament pe tema modificării Constituției

Uniunea Salvați României critică inițiativa legislativă de modificarea a Constituției, în sensul definirii familiei ca uniune între un bărbat și o femeie. 

Deputatul Dan Barna, a caracterizat inițiativa ca una a „dezbinării", într-un discurs de la tribuna Camerei Deputaților, imediat după adoptarea legii constituționale, potrivit stiripesurse.ro.

„Este oare modul în care o societate își definește familie imaportant? Fără îndoială că da. Este oare familia tradițională o valoare importantă a societății noastre? Fără îndoială că da. Este oare toleranța și respectul minorităților o valoare importantă pentru societatea noastră? fără îndoială că da. Respectăm dreptul de inițiativă al cetățenilor, dar prezentul referendum nu rezolvă o problemă actuală.

[citeste si]

Să fim onești și să ne privim în ochi: acest referendum forțează cetățenii României să pună cele două valori într-o ordine sau alta. Acest referendum adâncește o fractură în cadrul actualei societăți. Nivelul actual de toleranță al societății noastre va rămâne același. Grupul parlamentar USR și-a exprimat un vot de conștiință, exprimând cu mare majoritate un vot de conștiință împotriva acestui recensământ al dezbinării", a declarat deputatul Dan Barna.

În ciuda discursului dur al purtătorului de cuvânt al USR, au fost și deputați USR care au votat pentru inițiativa legislativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel