US OPEN 2015: SIMONA HALEP, bilanț negru cu VICTORIA AZARENKA. Eleva lui Wim Fissette este favorită la pariuri

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va juca miercuri pentru calificarea în semifinalele de la US Open 2015, cu Victoria Azarenka, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20. Românca are un bilanț negru în fața sportivei din Belarus, iar casele de pariuri o văd pe eleva lui Wim Fissette drept marea favorită a sfertului de finală, în ciuda poziției mult mai bune ocupate de Simona Halep în clasamentul mondial.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Aflată într-o formă sportivă excelentă, Victoria Azarenka a discutat despre partida de mâine seară, complimentând-o pe campioana noastră pentru creşterea în joc arătată în ultimii doi ani.

Vezi aici detalii: Victoria Azarenka, agresivă cu Simona Halep în sferturile de finală de la US OPEN

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Singurele întâlniri directe dintre cele Simona Halep și Victoria Azarenka au avut loc în 2012, pe hard, iar de fiecare dată sportiva din Belarus s-a impus categoric. Acest lucru nu va mai conta însă acum, în condițiile în care, între timp, Simona Halep şi-a ridicat enorm nivelul jocului şi are toate motivele pentru a spera la victorie.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Chiar dacă diferenţa din ierarhia mondială este netă în favoarea sportivei noastre, specialiştii în pariuri anticipează o victorie a jucătoarei pregătite de Wim Fissette: Victoria Azarenka are o cotă de 1,44 pentru a se impune în meciul din sferturi, în timp ce o victorie a Simonei Halep este cotată mult mai bine și aduce de aproape trei ori mai mulți bani decât suma mizată: 2,75 cotă.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Doar șase game-uri i-a luat Simona Halep viitoarei sale adversare, în cele două întâlniri directe: Victoria Azarenka s-a impus cu 6-3, 6-1 - la Doha (Qatar),  și cu 6-1, 6-1 - la Linz (Austria).

Citește și: HALEP s-a calificat în sferturi, după o victorie COLOSALĂ: Cu cine va juca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel