Victoria Azarenka, agresivă cu Simona Halep în sferturile de finală de la US OPEN

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. În sferturile de finală de la US Open 2015, Simona Halep va întâlni o adversară extrem de dificilă: pe Victoria Azarenka, numărul 20 mondial.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. Fostul lider mondial a mai bătut-o pe româncă de două ori până acum, în tot atâtea întâlniri. Victoria Azarenka a spus că este pregatita pentru meci, dar este și conștientă de faptul că va avea în față o adversară extrem de grea.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. "A crescut mult faţă de ultima oară când am jucat împotriva ei. Cu siguranţă, se numără printre favorite. A fost în Top 3 mult timp, a câştigat meciuri importante", a declarat Victoria Azarenka, potrivit site-ului WTA.

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA. "Cred că jocul său vorbeşte pentru ea. Este foarte solidă din spatele terenului, are aproape toate loviturile. Pentru o jucătoare care nu este foarte înaltă, are un serviciu destul de bun. Are foarte multe arme. Trebuie să mă concentrez asupra jocului meu, să fiu agresivă şi să încerc să controlez jocul", a mai spus a 20-a jucătoare a lumii, scrie Sport.ro.

VEZI ȘI: SIMONA HALEP, în fața unei provocări uriașe: "Nu este ușor"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel