Urmărește emisiunea live



Universul, de partea unei ZODII în partea a doua a anului 2021! Banii nu lipsesc din portofel

Foto Pexels
Foto Pexels

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre horoscopul banilor.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, cum vor sta zodiile din punct de vedere financiar în a doua parte a anului 2021.

Iată ce a spus Mihai Voropchievici pentru următoarele zodii:

Horoscopul banilor Berbec

Apar tot felul de oportunități pentru Berbec, însă nu mereu, ci la anumite perioade de timp. Cert este că situația lor financiară va fi bună, vor face mai ușor bani, dar se și vor duce foarte ușor, pentru că Berbecii vor avea tendința să fie cheltuitori.

Horoscopul banilor Taur

Taurii se vor axa mai mult pe călătorii care le-au lipstit atât de mult în pandemie. Au bunăstare și vor culege roade inclusic din ani anteriori. Au și ei o multitudine de oportunități pentru a-și rotunji veniturile. Vor avea parte de relaxare şi bani suficienți de cheltuit pentru a compensa perioda mai dificilă din 2020..

Horoscopul banilor Gemeni

Gemenii trebuie să țină portofelul din scurt, pentru că au o mare apetență pentru cheltuit. Își achiziționează tot felul de lucuri, fie că au nevoie de ele sau nu. Ar putea să-și schimbe și jobul și să aibă și mai mulți bani de dat pe lucruri inutile. Cert este că Universul va fi de partea lor!

Horoscopul banilor pentru Rac

Racii îşi găsesc liniştea şi echilibrul din punct de vedere financiar. Nu mai au motiv să se văite de bănuţi pentru că aceștia nu le vor lipsi din portofele și conturi. Ce-i drept, vor trebui să muncească pentru ei, însă efortul le va fi răsplătit!

Horoscopul banilor pentru Leu

Leii îl au pe Jupiter în zodia lor, exact pe casa banilor. Așa că le cad bani din cer sau se vor alege cu un nou job sau chiar un hobby care poate fi transformat într-o afacere. E nevoie însă să fie cumpătați, pentru că au tendința să cheltuiască fără limită.  

Horoscopul banilor pentru Fecioară

Fecioarele sunt obișnuite să muncească pentru a nu le lipsi finanțele, iar aspectele benefice le susţin în noi proiecte. Trebuie doar să aibă curaj și să se implice în proiecte cu potențial. Dacă aţi amânat un proiect personal, este momentul să acționați!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel