Unde s-au aflat, de fapt, Elon Musk și Angelina Jolie în weekend, când românii credeau că cei doi sunt la Brașov și Bran

Unde s-au aflat, de fapt, Elon Musk și Angelina Jolie în weekend, când românii credeau că cei doi sunt la Brașov și Bran / Foto: Captură video Realitatea Plus
Unde s-au aflat, de fapt, Elon Musk și Angelina Jolie în weekend, când românii credeau că cei doi sunt la Brașov și Bran / Foto: Captură video Realitatea Plus

Află în articol unde s-au aflat, de fapt, Elon Musk și Angelina Jolie în weekend.

Presa din România a scris în weekend că Elon Musk și Angelina Jolie, dar și alte persoane cunoscute, ar organiza o petrecere de Halloween la Castelul Bran, închiriat de către cel mai bogat om al planetei. Știrea s-a viralizat rapid nu doar în România, ci și în alte țări din lume, însă nimeni nu a putut să confirme că afaceristul a venit în țara noastră. Se pare că in formația a fost un fake news.

Castelul Bran ar fi fost, într-adevăr, închiriat de mai mulți miliardari care și-au dorit o petrecere ferită de ochii lumii, dar nu de Elon Musk, transmite Realitatea Plus. La marele eveniment nu ar fi ajuns nici Angelina Jolie. Potrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Interne, cei doi nu ar figura în documente că ar fi intrat în aceste zile pe teritoriul României. Mai mult, Angelina Jolie ar fi fost văzută și fotografiată în acest weekend la Los Angeles, în timp ce mergea la cumpărături alături de fiica ei.

De cealaltă parte, Elon Musk, s-ar fi aflat în acest sfârșit de săptămână în New Jersey. Dovada s-ar găsi pe contul de Twitter ElonJet, unde avionul privat al acestuia este monitorizat de un tânăr de 19 ani din Florida. Acesta folosește roboți care prelucrează datele publice de trafic aerian.

De altfel, la marele eveniment au fost prezenți mai mulți oficiali români, însă nici primarul din Bran și nici președintele Consiliului Județean Brașov nu au putut confirma prezența celor doi.

Val de glume despre ”vizita lui Elon Musk în România”: Nu vreau să mă laud, dar am fost la Bran înaintea lui

Vestea că Elon Musk ar fi venit în România să petreacă de Halloween a dus la numeroase glume în mediul online. Iată câteva:

"Îl compătimesc pe Elon Musk. Cineva i-a spus „E horror până la Bran” și el a înțeles că "E horror la Bran" și s-a hotărât să facă o petrecere de Halloween acolo. Mâine o să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei sau Rucăr-Bran".

"Cică vine Elon Musk în România. A închiriat Castelul Bran pentru Halloween. Eu am o propunere și mai horror pentru el. Îl las la mine acasă singur cu copiii. Gratis".

"Nu vreau să mă laud, dar am fost la Bran înaintea lui Elon Musk".

"Să-l întrebăm pe Elon Musk ce e mai greu, să trimită o rachetă pe Marte sau să nu rămână blocat de Valea Prahovei!".   

"Mai exact vorbim despre petrecerea de Crăciun. Dar Elon este un om foarte analitic și a luat în calcul traficul pe Valea Prahovei". 

"Dă, Doamne, să se blocheze miliardarii planetei pe Valea Prahovei! Singură şansă de a avea autostrada Comarnic-Braşov în timpul vieții noastre e să se enerveze Musk&friends şi să o construiască ei...". Vezi mai mult AICI.

Un român oferea 10.000 de euro persoanei care îi putea confirma că Elon Musk a fost în weekend la Brașov și Bran

 

Potrivit unei postări pe care a făcut-o pe TikTok Sorin Constantinescu, afacerist și fost consilier în Guvernul României pentru jocurile de noroc, Elon Musk nu a venit în România. Mai mult decât atât, fostul consilier guvernamental afirma că oferă o recompensă de 10.000 de euro dacă oricine îi poate confirma că afaceristul a fost la Bran.

„Au înnnebunit TikTok-ul, internetul, televiziunile, ziarele cu povestea cu Elon Musk, care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi. Cash”, a spus Sorin Constantinescu. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel