Unde fac nunta Valentina și Cristi Borcea! Cine sunt nașii!

Cristi Borcea si Valentina Pelinel
Cristi Borcea si Valentina Pelinel

 În viața Valentinei Pelinel, actuala doamnă Borcea, lucrurile se întâmplă pe repede înainte! 

Pelinel a devenit doamna Borcea cu acte în regulă, pe data de 12 septembrie, atunci când s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea, la Starea Civilă din Voluntari. Tot atunci a fost ziua în care fostul manechin a confirmat oficial faptul că este însărcinată cu gemeni.

(oar_w460)

Deși soțul ei, Cristi Borcea a declarat că va urma și o nuntă și o petrecere atunci când el se va mai reface puțin, se pare că de fapt nunta este deja aranjată. Cei doi soți Borcea urmează să facă și ceremonia religioasă peste doar o lună! Potrivit Antena Stars, Valentina și Cristi fac deja aranjamentele pentru petrecerea de nuntă care va avea loc la Budapesta. Se pare că nas nu le va fi Gigi Becali, bun prieten cu mirele, ci de această dată, la cea de-a treia căsătorie Cristi Borcea și aleasa inimii sale vor fi nășiți de cunoscutul om de afaceri Marius Vizer și soția acestuia Irina, fostă componentă a trupei ASIA. 

(oar_w460) 

“Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației”, a declarat actuala doamnă Borcea într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel