Un tânăr l-ar fi omorât pe cel care, în urmă cu 10 ani, i-a ucis bunicul

Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay

Un tânăr este bănuit că l-a omorât pe cel care, în urmă cu mai bine de un deceniu, i-a ucis bunicul.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani este bănuit că l-a omorât pe cel care, acum mai bine de un deceniu, i-a ucis bunicul. Totul s-a întâmplat luni seară, într-o comună din județul Argeș. 

Bărbatul găsit fără suflare și-a executat pedeapsa, dar suspectul, care locuiește în București, nu l-ar fi iertat și s-ar fi răzbunat. 

Tânărul a fost dus încătușat la audieri, în Pitești, după miezul nopții. Anterior, după ce a fost 'luat în vizor' ca principal suspect, anchetatorii i-au alertat pe colegii din Capitală și au plecat spre el. 

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă 25 de ani de închisoare.

Luni, tânărul și-ar fi vizitat bunica 

Luni, tânărul de 21 de ani ar fi fost în vizită la bunica sa. Lângă ea locuia chiar bărbatul găsit fără suflare, în curte. 

Tânărul care și-a pierdut bunicul acum mai bine de 10 ani ar mai fi răbufnit în trecut și l-ar fi bătut crunt, dar vârstnicul, simțindu-se vinovat, l-a iertat.

Bărbatul care i-a ucis tânărului bunicul a fost eliberat în urmă cu patru ani, potrivit ȘtirileProTV.

VEZI ȘI: Crimă și viol la Corbu. Mărturia cutremurătoare a femeii legate în timp ce fiica îi era violată și soțul ucis: A venit să se răzbune

Tot în Argeș: Dublă crimă la biserică

În urmă cu aproximativ două luni, o dublă crimă a fost comisă în Argeș. În zona bisericii din Mihăiești, aflat într-o criză de gelozie, un bărbat și-a ucis fosta parteneră de viață și pe fiul ei. Polițiștii care au intervenit la fața locului au găsit inițial cadavrul copilului de 15 ani, care prezenta leziuni în zona capului și ulterior, pe cel al femeii, în curtea bisericii, cu o rană adâncă la gât. 

El a fost imobilizat de polițiști în timp ce încerca să-și pună capăt zilelor. În cele din urmă, a fost preluat de o ambulanță și transportat cu tăieturi în zona gâtului la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Individul fusese invitat la „Acces Direct”, cu patru luni înainte de dubla crimă. Atunci, el și partenera lui au mers la TV într-o tentativă de împăcare publică. Când a fost întrebat dacă și-ar fi amenințat soția cu moartea, bărbatul a recunoscut și a mărturisit că nu va ezita să recurgă la un gest extrem, în caz că femeia îl va părăsi. (Vezi mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel