Un sportiv belarus s-a înecat la Campionatele Mondiale de paracanotaj din Austria

Sportivul belarus Dmitri Rîşkevici a decedat la vârsta de 33 de ani, joi, în timpul unui antrenament pentru probele de paracanotaj, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Linz-Ottensheim (Austria), transmite dpa.

Autorităţile locale au precizat, într-un comunicat, că Rîşkevici a căzut în apă şi a fost găsit de echipele de scafandri circa trei ore mai târziu, decesul fiind pronunţat la faţa locului.

Iniţial, accidentul mortal a fost pus pe seama unui ponton plutitor defect la barca lui Rîşkevici, însă autorităţile au indicat că motivele nu sunt cunoscute şi a fost demarată o anchetă.

Rîşkevici, parţial paralizat, care era înscris în proba de simplu vâsle, se afla la a treia sa participare la Mondialele de paracanotaj.

"Suntem cu toţii şocaţi de veste, iar gândurile noastre şi a întregii Mişcări Paralimpice sunt îndreptate către familia, prietenii şi colegii sportivului, dar şi către colegii noştri din Comitetul Naţionala Paralimpic al Belarus, a declarat Andrew Parsons, preşedintele Comitetului Internaţional Paralimpic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel