Un șofer de 90 de ani, care nu-și mai amintea drumul spre casă, a blocat o șosea din Capitală

Un bărbat de 90 de ani a uitat drumul spre casă și a blocat șoseaua / Foto Poliția Locală București
Un bărbat de 90 de ani a uitat drumul spre casă și a blocat șoseaua / Foto Poliția Locală București

Un șofer de 90 de ani a blocat o șosea din Capitală pentru că nu-și mai amintea drumul spre casă. 

Incident neobișnuit în București. Un șofer în vârstă de 90 de ani a blocat o șosea și nu a mai vrut să plece de pe loc. Bărbatul a solicitat sprijinul polițiștilor pentru a-l conduce acasă, precizând că are probleme cu memoria și nu-și mai amintește drumul. 

Poliția Locală București a relatat întâmplarea pe Facebook. 

'Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul', a transmis Poliția Locale București.

'După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei. De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice', se mai arată în postarea polițiștilor.

Incident similar. Doi octogenari din Buzău au uitat unde și-au parcat mașina

Doi octogenari din Buzău, soț și soție, au uitat unde și-au parcat mașina, iar o prietenă de familie a cerut ajutorul de Facebook. Trei zile mai târziu, un agent de poliție a identificat autoturismul.

În luna mai a.c., doi octogenari din Buzău au plecat în oraș cu mașina și, când să se întoarcă, au realizat că au uitat unde au parcat-o. În cele din urmă, ei au mers spre casă pe jos, iar o prietenă de familia a anunțat pierderea mașinii, cerând ajutor, pe Facebook.

Ea a explicat că soții P. ambii trecuți de 80 de ani, nu și-au amintit unde au lăsat mașina. Totuși, au reținut că se aflau la intersecţia cu o stradă principală, în apropierea unei guri de canal cu un băţ înfipt în ea.  

'Din nefericire nu-şi aduc aminte unde au lăsat-o. Sunt disperaţi că nu-şi mai aduc aminte. Poate aţi văzut-o undeva! Să nu uităm că şi noi vom fi *vârstnici', a scris prietena de familie a soţilor P., pe Facebook.

Femeia a atașat și o fotografie cu mașina pierdută. În timp ce unii au încercat să le vină în ajutor soților Popescu distribuind postarea, alții au susținut că, după o anumită vârstă, nu ar trebui să se mai permită oamenilor să se urce la volan. Autoturismul a fost găsit după trei zile, de un polițist. (Știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel