Doi octogenari din Buzău au uitat unde și-au parcat mașina. După 3 zile, a găsit-o un polițist

Imagine de Sabine van Erp de la Pixabay
Imagine de Sabine van Erp de la Pixabay

Doi octogenari din Buzău, soț și soție, au uitat unde și-au parcat mașina, iar o prietenă de familie a cerut ajutorul de Facebook. Trei zile mai târziu, un agent de poliție a identificat autoturismul.

Zilele trecute, doi octogenari din Buzău au plecat în oraș cu mașina și, când să se întoarcă, au realizat că au uitat unde au parcat-o. În cele din urmă, ei au mers spre casă pe jos, iar o prietenă de familia a anunțat pierderea mașinii, cerând ajutor, pe Facebook.

Ea a explicat că soții P. ambii trecuți de 80 de ani, nu și-au amintit unde au lăsat mașina. Totuși, au reținut că se aflau la intersecţia cu o stradă principală, în apropierea unei guri de canal cu un băţ înfipt în ea.  

'Sunt disperaţi că nu-şi mai aduc aminte'

'Din nefericire nu-şi aduc aminte unde au lăsat-o. Sunt disperaţi că nu-şi mai aduc aminte. Poate aţi văzut-o undeva! Să nu uităm că şi noi vom fi *vârstnici', a scris prietena de familie a soţilor P., pe Facebook.

Femeia a atașat și o fotografie cu mașina pierdută. În timp ce unii au încercat să le vină în ajutor soților Popescu distribuind postarea, alții au susținut că, după o anumită vârstă, nu ar trebui să se mai permită oamenilor să se urce la volan. 

Autoturismul a fost găsit de un polițist, după trei zile

Trei zile mai târziu, un agent de poliţie locală a identificat autoturismul parcat în zona Electrica, de pe Bulevardul Stadionului, potrivit Adevărul.

Incident similar în 2018 

Un incident similar a avut loc în septembrie 2018. Atunci, un buzoian din oraşul Pătârlagele şi-a pierdut maşina pe străzile din municipiul reşedinţă de judeţ, unde se afla pentru rezolvarea unor probleme medicale.  

Șoferul a mers peste 60 de kilometri cu autoturismul propriu, până la Policlinica Nicolae Titulescu. El a găsit un loc de parcarea abia la câteva sute de metri distanță și, când să plece, nu a mai nimerit în zona în care își lăsase maşina.

Bărbatul credea că i-a fost furată mașina 

În cele din urmă, a cerut ajutorul Poliţiei Locale, convins fiind că i-a fost furată mașina. 

Căutările nu s-au finalizat cu succes în ziua cu pricina, iar bărbatul a mers acasă cu un alt mijloac de transport. Următoarele două zile a revenit în zonă pentru alte căutări.

Într-un final, mașina a fost găsită pe o stradă din apropierea locului indicat de proprietar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel