Un jucător de legendă al Stelei muncește într-un hipermarket

Hocheistul Cătălin Geru a scris istorie în tricoul Stelei, cucerind de-a lungul carierei 15 titluri de campion naţional şi 17 Cupe ale României. În prezent, hocheistul cu peste 150 de selecţii în echipa naţională activează la Dunărea Galați și în același timp muncește într-un hipermarket.

Ajuns la 44 de ani, Cătălin Geru activează în prezent la Dunărea Galați și lucrează ca manipulant într-un hipermaket din același oraș.

"Nu mă deranjează. Nu mă plâng şi nu îmi este ruşine cu ceea ce fac, căci nu m-am dat niciodată în spate de la muncă. Sunt tată, am două fete de crescut şi trebuie să muncesc", a spus campionul Cătălin Geru, potrivit prosport.ro.

Iată o declarație a sa din vremea când evolua pentru roș-albaștri.

"M-am născut la Galaţi, pe 17 decembrie 1969. Am început să joc hochei în 1977. Cel care m-a influenţat a fost tatăl meu, care era un mare microbist. M-a luat la toate meciurile de fotbal cu el, practic m-a împins spre sport. El m-a dus la patinoar, mi-a zis să incerc. Vara făceam fotbal, era perioada fără gheaţă şi atunci jucam la FCM Galaţi, la copii. Mi-am dat seama repede că vreau să fac hochei şi asta am ales. Nu ştiu de ce, pur şi simplu asta am simţit atunci".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel