Un bărbat s-a scăpat pe el când a fost încătușat de polițiști, în Cluj-Napoca

Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

Un maramureșan suspectat de trafic de droguri s-a scăpat pe el când polițiștii l-au încătușat, într-o parcare din Cluj-Napoca. 

Incident fără precedent în parcarea unui supermarket din cartierul Grigorescu din Cluj Napoca. Un bărbat suspectat de trafic de droguri a fost prins și încătușat de polițiști, moment în care s-a scăpat pe el. 

Bărbatul se afla la volanul unei mașini Opel, înmatriculată în județul Maramureș, și fugea de Poliție, scrie emaramures.ro. Ajuns în parcarea cu pricina, a abandonat autoturismul și a încercat să scape de privirile oamenilor legii, dar polițiștii l-au prins și l-au încătușat. 

În momentul încătușării, bărbatul s-a scăpat pe el. 

Autoturismul Opel a fost ridicat și, potrivit IPJ Cluj, 'în cauză sunt activităţi încă în desfăşurare, neputând fi oferite informaţii în acest moment'.

Tot în Cluj-Napoca: 

Judecător amenințat cu moartea de un om de afaceri

Un om de afaceri din Cluj este acuzat că l-a amenințat cu moartea pe judecătorul care i-a menținut controlul judiciar după ce ar fi hărțuit o avocată.

Suspectul a trimis mesaje de amenințare pe adresa de corepondență a Judecătoriei Cluj-Napoca, în decembrie 2019, unele dintre mesaje conținând expresii precum „aș putea pune în mai puțin de o secundă pe offline pe cineva” ori „nu i-am luat gâtul, deși o puteam face”, cel din urmă făcând referire la avocata pe care inculpatul este acuzat că a hărțuit-o, conform clujust.ro. (Citește continuarea articolului AICI.)

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Viața în piețele din Cluj: Nu suntem susținuți concret pentru munca noastră. Când tragem linie, nu merită. Lucrez în pierdere / foto

O femeie care și-a vândut bebelușul cu 2.100 lei a fost lăsată în libertate

Hotărâre controversată a instanței. O femeie din Cluj care şi-a vândut în bebeluşul nou-născut a fost lăsată în libertate de judecători, transmitea recent Realitatea Plus. Curtea de Apel Cluj l-a achitat şi pe bărbatul care a cumpărat copilul. Individul a fost pedepsit pentru fals în declarații, dar nu și pentru trafic de minori. Mai exact, bărbatul a fost acuzat de fals în acte, după ce s-ar fi declarat tatăl copilului.

Totul s-a petrecut în anul 2019, atunci când un bărbat în vârstă de 54 de ani din Huedin a cumpărat un nou-născut pentru care a plătit suma de 2.100 de lei. Cazul a ajuns în atenția poliției și a fost deschis un dosar penal care a ajuns în instanță. (Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel