Un bărbat din Brăila l-a călcat cu mașina pe cel care i-ar fi înjunghiat fratele

Foto ilustrativ de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ de Free-Photos de la Pixabay

Un bărbat din Brăila l-a călcat cu mașina, intenționat, pe cel care i-ar fi înjunghiat fratele. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Momentul în care un bărbat a lovit intenționat cu mașina un tânăr aflat la marginea șoselei a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta din urmă l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului. 

În imagini se observă cum un tânăr de 29 de ani, care stătea în afara părții carosabile, a fost spulberat de mașină, cu toate că a încercat să se ferească. 

Șoferul de 36 de ani nu a consumat băuturi alcoolice, potrivit Poliției, ci ar fi vrut să se răzbune pe tânăr. Bărbatul de 29 de ani l-ar fi înjunghiat pe fratele șoferului, cu puțin timp înainte, în apropierea unei frizerii de pe Șoseaua Râmnicu-Sărat, scrie debraila.ro.

Tânărul înjunghiat și cel lovit au fost transportați la spital. Șoferul de 36 de ani a ajuns la sediul Poliției, la audieri. 

Momentul poate fi urmărit AICI. Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional.

CITEȘTE ȘI: Un jandarm a tras cu pistolul unui polițist, în sediul Poliției Orașului Însurăței

VEZI ȘI: Un bărbat din India s-a răzbunat pe un șarpe veninos mușcându-l, după ce acesta îl atacase

Un bărbat  din India a fost mușcat de un șarpe veninos. În semn de răzbunare, individul a muşcat şi el reptila, iar aceasta a murit, scrie The Independent.

Kishore Badra, din satul Gambharipatia din districtul Jajpur, în estul statului indian Odisha, se întorcea acasă de la muncă, atunci când un şarpe l-a muşcat de picior. În loc să fugă imediat la medic sau să sune la ambulanță, bărbatul a decis să se „răzbune” şi a prins şarpele, după care l-a muşcat în mod repetat, până l-a omorât.

„Ceva m-a muşcat de picior în timp ce mă întorceam acasă, pe jos. Mi-am aprins lanterna şi am descoperit că era un şarpe krait veninos”, a declarat bărbatul pentru agenţia de presă Press Trust of India.

„Pentru a mă răzbuna, am luat şarpele în mâini şi l-am muşcat în mod repetat, omorând vipera pe loc. Chiar dacă am mușcat un krait otrăvitor, nu am avut nicio problemă. M-am dus la un vraci localnic, care locuiește în apropierea satului, și m-am vindecat.”, a mai povestit bărbatul. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel