Șumudică, nebunie în Turcia. Gest la adresa arbitrului

Excentricul Marius Șumudică l-a pupat pe asistentul ”centralului” Palabiyik, care i-a dat ușor penalty-ul din care Deniz Turuc a deschis scorul în meciul câștigat de Kayserispor, scor 2-1 cu Konyaspor, scrie GSP.

Șumudică a bifat ieri a 4-a victorie în 5 meciuri disputate (mai are o remiză) în fața propriilor fani, 2-1 cu Konyaspor, dar a avut și norocul unui arbitru, Ali Palabiyik, care i-a întins o mână.

La penalty-ul din minutul 50, cel transformat de Deniz Turuc pentru 1-0, Ali Turan a făcut henț fiind împins din spate de unul dintre jucătorii lui Marius Șumudică.

Iar la reușita de 2-0, oaspeții au reclamat un henț la autorul golului, Ryan Mendes. Greu însă de văzut. A fost momentul în care Șumi s-a dus la asistentul lui Palabiyik și l-a pupat pe obraz!

Șumudică nu este la primul gest de acest gen. În 2011, când antrena Rapidul, într-un meci echilibrat pe Giulești cu Gaz Metan Mediaș, Șumudică, într-o stare de euforie maximă, l-a pupat pe arbitrul Teo Crăciunescu în momentul în care Gaz Metan și-a marcat un autogol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel