Uite cine dansează! Andreea Marin nu mai plânge. Este gata de show

andreea marin
andreea marin

Andreea Marin s-a vindecat și este gata pentru noua provocare pe care a acceptat-o și despre care a dat deja mai multe detalii.

Andreea Marin, în vârstă de 42 de ani, va face parte în curând din juriul viitoarei emisiuni „Uite cine dansează!“, difuzată de Pro TV.

Despre noua postura, vedeta spune că este o provocare să se afle la aceeaşi masă cu Mihai Petre, Gigi Căciuleanu şi Florin Călinescu, ceilalţi membri ai juriului.

„E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalităţi, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită“ , a declarat Andreea Marin, conform adevărul.ro. 

[citeste si]

Pasionată de dans de-o viață, omul de televiziune a acceptat noul rol nu doar fără niciun dubiu în privința calității show-ului, dar și cu onoarea cuvenită unei asemenea misiuni, „căci ştim foarte bine ce înseamna forţa, calitatea şi creativitatea Pro TV“.

Show-ul „Uite cine dansează!“ debutează pe 6 martie, având la bază formatul BBC „Dancing with the stars“. Emisiunea va fi prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibacka. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel