UEFA preia problema gazonului de pe Naţional Arena

gayon national arena
gayon national arena

Gazonul de pe Naţional Arena va fi inspectat de un specialist englez, agreat şi trimis de forul european pentru a ne ajuta să avem o suprafaţă de joc ideală după ruşinea pe care am trăit-o cu toţii la meciul cu Franţa.

UEFA intervine ca urmare a modului în care a arătat gazonul la România - Franţa. Primul demers e acela de a trimite în România un expert care să analizeze chiar azi situaţia şi să genereze un plan de acţiune pentru a avea cât mai curând o suprafaţă de joc de calitate. După ce englezul va spune care sunt măsurile cele mai bune de luat, va recomanda, foarte probabil, o companie din Anglia, renumită pentru modul în care se prezintă gazoanele din Premier League. Este greu de crezut însă că refacerea gazonului se va produce până joia viitoare, când joacă Steaua în Europa League, informeză Realitatea.

Lucrarea, supervizată de data aceasta de expertul UEFA, va fi plătită de Primăria Capitalei printr-o modalitate care urmează să fie stabilită ulterior. Sorin Oprescu este decis însă să determine penalizarea financiară a companiei lui Adrian Oprişan, "Gama Verde", care a subcontractat de la costructorul Max Bogl lucrarea de gazonare a Naţional Arena. Aceasta a importat iarba de la o companie de profil din Italia, recomandată la acea vreme de faptul că realizase lucrări similare pe stadioane celebre din "Cizmă". Gazonul de pe Naţional Arena a costat aproximativ 120.000 de euro, dar probabil că noua lucrare va avea un preţ mult mai ridicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel