Turneul celor Şase Naţiuni 2020 la rugby începe cu un derby de foc: Franța-Anglia

Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, ediţia 2020, va debuta pe 1 februarie, derby-ul primei etape fiind partida dintre Franţa şi Anglia, care va avea loc pe 2 februarie, pe Stade de France din Paris, anunţă organizatorii.

  Celelalte două partide ale primei etape vor fi Ţara Galilor - Italia, pe Principality Stadium din Cardiff, şi Irlanda - Scoţia, pe AVIVA Stadium din Dublin, meciuri care vor avea loc pe data de 1 februarie.

Competiţia se va desfăşura până în luna martie, ultima etapă, a cincea, fiind programată pe data de 14 martie. Atunci, Ţara Galilor va întâlni Scoţia, Italia va juca împotriva Angliei, iar Franţa va avea ca adversar Irlanda.

Deţinătoarea trofeului este Ţara Galilor, care ediţia trecută a câştigat Marele Şlem pentru a 12-a oară, în timp ce lingura de lemn' aparţine Italiei.

Dacă Anglia a jucat finala Cupei Mondiale din acest an, pierdută în faţa Africii de Sud, iar Ţara Galilor a ajuns până în semifinale, Irlanda, Scoţia şi Italia au avut evoluţii dezamăgitoare la Mondialul nipon.

Irlanda şi Scoţia au pierdut în grupă contra Japoniei, Scoţia fiind eliminată chiar din această fază, la fel ca şi Italia, care s-a clasat pe locul 3 în grupa sa, relatează AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel