Turneu Roma. Buzărnescu, rezultat. Final DRAMATIC

Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu (33 WTA) a fost eliminată în primul tur al turneului de la Roma. Românca a pierdut scor 3-6, 6-7, confruntarea cu Shuai Zhang (27 WTA).

Primul set a fost dominat de chinezoaică, în ciuda unui procentaj slab al primului serviciu, 41 la sută. Buzărnescu și-a ridicat nivelul în actul secund. A preluat inițiativa, a trecut chiar și la conducere, cu un break avans. În tie-break lucrurile au fost fără echivoc. Zhang a servit precis și a închis meciul într-o oră și 40 de minute, scor 6-3, 7-6(2), informează GSP.

Mihaela Buzărnescu este la a 2-a înfrângere consecutivă, după cea din primul tur de la Madrid, împotriva Mariei Sharapova.

A fost a 3-a întâlnire directă între cele două, Zhang impunându-se de fiecare dată fără set pierdut. Chinezoaica va juca în turul următor împotriva Jelenei Ostapenko.

Totodată, liderul mondial Simona Halep, în vârstă de 26 de ani, va intra direct în turul secund, urmând să o înfrunte pe câştigătoarea dintre belarusa Victoria Azarenka şi japoneza Naomi Osaka.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel