Turneu Miami. Serena Williams, gest controversat după înfrângerea cu Osaka. Riscă amendă

Serena Williams riscă o amendă după gestul de la finalul meciului cu Osaka.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fostă numărul unu mondial, revenit în circuit după o absenţă de 14 luni, a fost învinsă în două seturi, 6-3, 6-4, de japoneza Naomi Osaka, într-o partidă din primul tur al turneului de la Miami (Florida), disputată miercuri. Serena Williams a refuzat să se exprime în faţa presei, la finalul meciului, iar WTA i-ar putea aplica o amendă de 1.000 dolari, conform AFP, informează Digi Spor. Ulterior, ea a dat publicităţii un scurt comunicat.

Williams (36 ani), devenită mamă pentru prima oară în luna septembrie şi care a beneficiat de o invitaţie la această competiţie, a înregistrat al doilea eşec consecutiv, după cel suferit în faţa surorii sale mai mari, Venus, săptămâna trecută, în turul al treilea al turneului de la Indian Wells (California).

Acum, după eşecul cu Osaka, Serena a părut bulversată şi a refuzat să vorbească în faţa presei, aşa cum e procedura. Ea riscă o amendă din partea WTA, chiar dacă ulterior a dat un comunicat în care a vorbit despre faptul că nu se lasă bătută. Revenirea în circuit după o asemenea perioadă lungă de absenţă e anevoioasă, astfel că fostul lider WTA ia totul pas cu pas. Fără a fi extrem de afectată de faptul că jocul său obişnuit, de dinainte de retragere, pare în acest moment un obiectiv greu de realizat, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel