Turneu Miami. Monica Niculescu, victorie zdrobitoare în calificări

Monica Niculescu (30 de ani, 70 WTA) s-a calificat în ultimul tur al calificărilor de la Miami, după victoria categorică în fața nemțoaicei de pe poziția 150, Antonia Lottner.

Monica Niculescu a avut emoții doar două game-uri. Românca a servit impecabil, fără a-i acorda adversarei vreo șansă de break în cele 81 de minute petrecute pe teren. Lottner a fost vizibil încurcată de forehand-ul slice al lui Niculescu și a cedat categoric, scor 4-6, 0-6, informează GSP.

A fost a 3-a înfruntare directă între cele două, Monica Niculescu ieșind triumfătoare de fiecare dată.

Monica Niculescu este principala favorită a calificărilor de la Miami și va juca în ultimul tur împotriva câștigătoarei dintre Olivia Rogowska și Yanina Wickmayer.

Liderul mondial Simona Halep va avea primul tur liber, iar în turul secund urmează să se dueleze cu învingătoarea partidei dintre Veronica Cepede Royg și o altă jucătoarea venită din calificări. În turul III, Halep ar putea da peste poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce Madison Keys și Anastasija Sevastova sunt la orizont în optimi. Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu și Irina Begu sunt celelalte românce care vor evolua la Maiami.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel