Turneu Charleston. Buzărnescu, calificare. Adversar cu nume pentru româncă

Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Jucătoarea italiană de tenis Sara Errani s-a calificat în turul al doilea al turneului WTA de la Charleston (Statele Unite), dotat cu premii totale în valoare de 776.000 dolari, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-4, pe canadianca Eugenie Bouchard, într-o partidă disputată marţi.

Errani, numărul 95 mondial, o va avea ca adversară în meciul următor pe Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 15, care a acces în turul secund luni, în urma abandonului belarusei Vera Lapko, după primul set, câştigat cu 6-4 de româncă.

România are două reprezentante în turul al doilea al acestei competiţii, după ce Irina Begu, favorita numărul 12, a dispus marţi, cu 6-3, 6-4, de spaniola Georgina Garcia-Perez, urmând să o înfrunte în turul secund pe jucătoarea americană Claire Liu, în vârstă de doar 17 ani, (locul 202 WTA), care a trecut în trei seturi, 1-6, 6-3, 6-3, de poloneza Magda Linette, cu 1-6, 6-3, 6-3.

Tot marţi, rusoaica Daria Kasatkina, câştigătoarea ediţiei de anul trecut a turneului de la Charleston, a învins-o cu 6-3, 3-6, 6-2 pe Christina McHale din Statele Unite, calificându-se în optimile de finală. Kasatkina, cap de serie numărul 3, a fost scutită de primul tur, la fel ca şi principala favorită, Caroline Garcia din Franţa, care a dispus la rândul ei, cu 6-2, 6-3, de americanca Varvara Lepchenko.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel