Tuncay Öztürk dă cărțile pe față: ADEVĂRUL despre asistenta lui

Tunkay Ozturk
Tunkay Ozturk

Tuncay Öztürk a scris pe Facebook o amplă postare despre asistenta lui. În presă s-a scris despre o relație a acestuia cu asistenta, considerându-se chiar că ea este motivul despărțirii de Andreea Marin. 

Tuncay Öztürk a anunțat, pe Facebook, că asistenta sa, Sandra, pleacă din România pentru a se stabili în Anglia, unde se află iubitul ei:

”Am trecut prin multe împreună, bune și rele, iar pe lângă faptul că m-a ajutat foarte mult la serviciu, între timp, mi-a devenit și cea mai bună prietenă.

Multe minciuni au fost la mijloc după divorț, despre mine și ea, însă prietenul ei și familia, nu au luat în seamă toate acestea și au mers în continuare pe drumul lor. Le mulțumesc si ar trebui să fie mândri de faptul că au crescut o fată minunată.

Aș vrea să îi mulțumesc și iubitului ei pentru sprijinul pe care i l-a acordat în tot timpul acesta și pentru că a dat dovadă de multă eleganță, ținând cont de știrile apărute.

Vreau să îi mulțumesc Sandrei pentru tot ce a făcut pentru mine. Sunt sigur că nu multe persoane ar fi reușit să se mențină puternice în fața acestor îmbârligături.

Dar acum este timpul pentru următorul nivel în viața Sandrei și anume, mutarea în Anglia, alături de prietenul ei.

Probabil pentru câțiva nu este o surpriză deoarece s-a mai scris în presă despre acest subiect acum câteva luni iar momentul acesta, a și venit, din păcate.

Sunt supărat deoarece pierd o persoană foarte bună, drept colegă, dar pe de altă parte, sunt fericit pentru că am câștigat o prietenă adevărată.

Aseară am petrecut până dimineață cu toții, alături de prieteni, dar nu în semn de "la revedere" ci în cinstea unei bune prietenii de durată.

Iar astăzi, este ultima zi a Sandrei la serviciu. Îi doresc numai bine și sănătate și sper ca totul să decurga bine în Anglia pentru ei doi, deoarece merită fericire din plin și multe bucurii”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel