Tudor Gheorghe, mesaj dur: Ce cânt eu nu se difuzează

Cunoscutul artist Tudor Gheorghe a declarat că ceea ce cântă el nu se difuzează în România. 

"Ce cânt eu nu se difuzează. Dar e bine. Pe mine mă ajută. Mă uit în sală la spectacolele mele. Publicul întinerește. Dacă, la început erau 70% oameni în vârstă... acum tinerii mă descoperă. Ei se uită la ce se difuzează la posturile de radio și mă descoperă", a spus Tudor Gheorghe, invitat în emisiunea lui Marius Tucă.

Dorinţa lui Tudor Gheorghe


"Toată viața mea nu am să scriu poezie de dragoste mai frumoasă decât a lui Arghezi, lasă-mă să pun în valoare poezia lui Arghezi. Eu am fost rezoneourul unei perioade fericite din poezia română. Eu am fost între ei, le-am simțit vibrația interioară", a mai spus Tudor Gheorghe, ale cărui poeme sunt strânse într-un volum de poezii, scrie Mediafax. 

Tudor Gheorghe este un cântăreţ, compozitor şi actor român, născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor. Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel