Tudor Gheorghe, MĂRTURISIRI IMPORTANTE

Tudor Gheorghe face mărturisiri despre ritualul său de după fiecare spectacol.

În pragul sărbătorilor pascale, maestrul Tudor Gheorghe este invitatul Florentinei Fântânaru într-o nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, unde va vorbi despre ce înseamnă pentru el sărbătoarea Învierii Domnului, cum se pregăteşte pentru ea şi ce delicii culinare pregăteşte an de an, dar şi despre cariera sa şi, mai ales, despre omul Tudor Gheorghe.

La 70 de ani, maestrul îi va povesti Florentinei că nu se dă în lături de la nicio muncă, face zilnic mişcare şi intră chiar şi în bucătărie. Pentru Paşte, acesta are o sarcină precisă: “Eu sunt responsabil cu fripturile, soţia se ocupă de stufat şi de ciorbă. Fac şi pâine! Câtă făină am stricat, Doamne-Doamne”.

[citeste si]

Tot la “Dincolo de aparenţe”, maestul Tudor Gheorghe va vorbi şi despre ritualul său de după fiecare spectacol: “După ce 4000 de oameni care sunt alături de tine, cum se întâmplă la Sala Palatului, pleacă din sală, eu, şi asta se întâmplă peste tot, la toate spectacolele mele, trec pe scenă din nou, singur. Există o stare, o anume energie, există ceva care rămâne în acea sală, pe care eu o simt. Eu nu văd publicul, îl simt!”.

Despre modul în care se menţine tânăr şi despre locul în care revine an de an, în fiecare vară, dar şi despre relaţia sa cu oamenii alături de care munceşte, de peste o jumătate de veac, pe scenă, maestrul Tudor Gheorghe va vorbi sâmbăta aceasta, de la ora 13:00, în emisiunea “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel