Tudor Chirilă, dezamăgit de Festivalul George Enescu

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a reacționat pe pagina personală de socializare despre festivalul George Enescu, din acest an.

"George Enescu Festival a reusit o performanta trista. Scumpind biletele de trei ori a scapat de publicul fidel si avizat care ani de zile a reprezentat "corpul" acestui eveniment extraordinar. Apoi, cu aceeasi miscare, a reusit sa indeparteze si publicul tanar. Desigur, exista argumentul ca preturile nu erau aliniate la nivelul altor festivaluri similare din lume. Romania este, totusi, una dintre cele mai sarace tari din UE", a scris Tudor Chirila pe pagina personală de Facebook.

Festivalul Internaţional "George Enescu", se află la a 24-a ediţie și se desfășoară în perioada 31 august - 22 septembrie, în mai multe locații din București: Sala Palatului, Ateneul Român, Sala Radio, Sala Mică a Palatului și Teatrul Excelsior.

Festivalul Internaţional "George Enescu", ajuns la cea de-a XXIV-a ediţie, se desfășoară în perioada 31 august - 22 septembrie, în mai multe locații din București: Sala Palatului, Ateneul Român, Sala Radio, Sala Mică a Palatului și Teatrul Excelsior.
Citeşte întreaga ştire: Festivalul George Enescu 2019 | Programul evenimentului, cine transmite concertele și informații despre bilete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel