Urmărește emisiunea live


Tudor Chirilă, despre intrarea în politică: Aplaud toți oamenii onești care au încercat să facă pasul ăsta

Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă
Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a vorbit despre o eventuală intrare în politică.

Întrebat de cei de la viva.ro dacă ar putea schimba ceva dacă ar intra în politică, Tudor Chirilă a spus:

"Eu cred că România trebuie să-și întărească societatea civilă, vocile civice care ar trebui să echilibreze balanța politicieni-cetățeni. Implicarea în politică înseamnă să renunț la cele două profesii pe care le am. Asta dacă vrei să faci treabă serioasă. Nu sunt neapărat egoist, dar nu mă văd performând mai bine acolo. Profit însă de moment ca să aplaud toți oamenii onești care au încercat să facă pasul ăsta în ultimii ani. În definitiv, numai asta ne poate salva".

Citește și:

Tudor Chirilă, despre oamenii care "rup ușa după program”:

În urmă cu ceva timp, Tudor Chirilă a fost invitat la Interviurile Spectacola, unde a vorbit despre copiii lui și despre lecțiile pe care ar vrea ca aceștia să le învețe de la el. 

"Mi-aș încuraja copiii copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere. Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul.", a spus artistul pentru Spectacola.

Ce îi reproșează copiii lui Tudor Chirilă

Chiar dacă este extrem de pasionat de tot ceea ce face și nu ar mai părăsi sala de repetiții, Tudor Chirilă spune că trebuie să facă acest sacrificiu pentru copiii lui, care îi reproșează mereu faptul că petrece prea mult timp la muncă. 

Tudor Chirilă: „Ce se întâmplă cu cei care sunt la marginea societății, cei care nu sunt acceptați, nu sunt tolerați?”

"ând ai copiii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo. Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă "Da de ce stai așa de mult?" Le zic că îmi place. "Da, dar vrem să fii mai devreme acasă", "Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place", ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac. Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc "Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata." Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci. Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna. Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil.", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel