Trupa The Rolling Stones pleacă din nou în turneu, după operaţia suportată de Mick Jagger

Trupa The Rolling Stones a anunţat joi că va începe pe 21 iunie un turneu în Statele Unite şi Canada, amânat iniţial din cauza stării de sănătate a solistului său, cântăreţul Mick Jagger, care a fost operat cu succes, informează AFP.

'Suntem încântaţi să vă anunţăm astăzi noile date ale turneului din Statele Unite şi Canada', se afirmă într-un mesaj publicat pe site-ul oficial al legendarei trupe rock britanice. Grupul The Rolling Stones a anunţat în martie amânarea celor 17 concerte din turneul său nord-american, după ce 'medicii i-au explicat lui Mick Jagger că nu putea să plece în turneu întrucât avea nevoie de îngrijiri medicale'.

Starul rock, în vârstă de 75 de ani, şi-a liniştit fanii câteva zile mai târziu, anunţându-i că a fost operat şi spunând că se simte 'mult mai bine', într-un mesaj publicat pe Twitter. Natura exactă a intervenţiei chirurgicale nu a fost confirmată, însă jurnaliştii care lucrează pentru site-ul revistei Billboard afirmă că operaţia a constat în înlocuirea unei valve cardiace. 'Sunt nerăbdător să vă revăd!', a scris Mick Jagger joi pe Twitter, după ce publicase miercuri o înregistrare video ce îl arăta în plină formă şi dansând în stilul lui caracteristic pe parchetul unei săli de repetiţii.

Turneul nord-american al formaţiei britanice include 17 concerte şi va debuta în 21 iunie pe Soldier Field, stadionul echipei de fotbal american Chicago Bears, urmând să se încheie pe 31 august cu un show ce va avea loc pe Rock Stadium din Miami. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel