Trucul folosit de Ioana Ginghină, de ani buni, pentru a nu se îngrășa: Mă mențin la aceeași greutate

Sursa foto: Facebook Ioana Ginghina
Sursa foto: Facebook Ioana Ginghina

Ioana Ginghină a dezvăluit care este secretul din spatele unui corp de invidiat, dar și care sunt sacrificiile pe care le face zilnic pentru a se menține în formă.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate și cunoscute actrițe din țara noastră. Ajunsă la vârsta de 44 de ani, vedeta arată impecabil, având o siluetă constantă de câțiva ani de zile.

"De ani de zile - cred că sunt vreo cinci - mă mențin la aceeași greutate și rar mă mai îngraș câte un kilogram, dar aia doar de Crăciun, iarna când și acumulezi mult mai ușor. Mă abțin inclusiv în vacanțe. Dacă îmi fac o nebunie, este cum a fost anul acesta. Pe 12 a fost ziua Ruxandrei și am fost în Kavala și am mâncat și eu o înghețată, m-am răsfățat cu alimente pe care nu le mănânc de obicei. A venit sora mea acum două săptămâni la mine - ea e cu 11 ani mai mică,  are alt metabolism - și era fascinată că nu mănânc seara și m-a întrebat dacă nu-mi vine să ronțăi nimic, ea mânca de toate, și i-am spus că decât să mănânc acum și să văd că am pus un kilogram sau două și să mă chinui după să le dau jos, prefer mai bine să nu mănânc și aia e”, a declarat Ioana Ginghină în exclusivitate pentru Spectacola.

"Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”

Ioana Ginghină spune că a adoptat aceste obiceiuri sănătoase încă din copilărie, când tatăl ei era extrem de atent la dietă și la o viață cât mai sănătoasă. 

"Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă. La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor. Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5-6 ore”, a mai spus actrița.

Cum arată meniul dintr-o zi al actriței

"Eu mănânc dimineața. Spre exemplu, astăzi am mâncat niște fulgi de ovăz cu un iaurt, iar în grădină mi s-au copt smochinele și am tăiat câteva smochine pe jumătate, le-am pus deasupra și gata. Un bol mic - nu contează doar să mănânci sănătos, ci contează și cantitățile. Acum am avut școala de actorie și când le-am dat copiilor pauza de masă am mâncat o nectarină, acum fac niște cumpărături și probabil se face ora patru, când mănânc ultima oară. Dacă nu mai pot, mai mănânc o nectarină. Trucurile țin până la o anumită vârstă, cam până la 35 de ani, dar dacă vrei să arăți bine, adică fără piele lăsată, celulită, ten frumos, aceste fluctuații în greutate nu te mai ajută. Ideal ar fi să te menții la aceeași greutate”, a mărturisit Ioana Ginghină.

A renunțat la cafea

Mai mult, vedeta ne-a mai dezvăluit și alte câteva ”trucuri” pe care obișnuiește să le urmeze din când în când, pe lângă dieta zilnică. Printre acestea face parte și cafeaua, la care actrița a renunțat deja de aproximativ o lună.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel