EXCLUSIV  Traian Băsescu, DJ de radio. Dezvăluiri de culise cu Florentina Fântânaru

După 11 ani în care a realizat emisiunea „Dincolo de aparențe" la Antena Stars, Florentina Fântânaru a trecut la Antena 3 cu nou proiect, „De-a viața ascunselea".

Florentina Fântânaru a discutat la Interviurile DC News cu Val Vâlcu despre noul proiect de la Antena 3 și a oferit dezvăluiri din culise, din anii petrecuți la radio și TV. Aceasta a povestit și despre interviurile realizate cu politicieni, chiar la începutul anilor 2000, la Total FM.

Realizatoarea emisiunii „De-a viața ascunselea" și-a amintit de interviurile realizate cu Traian Băsescu și Crin Antonescu. Cei doi politicieni fuseseră invitați într-o emisiune în care fiecare invitat trebuia să facă un playlist.

Piesa de top cu care a venit Băsescu a fost „One way ticket", de la trupa Eruption.

„Formatul a fost în felul următor. Veneai cu o listă de zece piese, te gândeai tu despre ce piese ți-ar plăcea să vorbim și ce amintiri putem depăna... Uite, Băsescu mi-a spus despre „One Way Ticket" - Eruption. Când era pe vas, piesa asta o ascultau ei și le era foarte dragă. Îi puneam în ipostaza asta, de a fi realizatori de programe de radio, să facă playlist-ul. Acolo au fost și Mona Muscă și Crin Antonescu.

Crin Antonescu, asaltat de o fană

Fostul penelist a fost protagonistul unei farse căreia a reușit să-i facă față.

„Lui Crin Antonescu i-am făcut o farsă, deci este o farsă pe care nu am făcut-o noi, cei care eram la Radio Total, ci a fost o complicitate cu o emisiune de la Antena 1, care era prezentată de Andrei Zaharescu și am făcut o farsă cu un fel de fană care ar fi vrut să intre în studioul nostru, că-l hărțuia. S-a ținut bine, nu a cedat nervos", a povestit Florentina Fântânaru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel