Urmărește emisiunea live


Tragedie cumplită în luna de miere a actriței Jennifer Aniston

O tragedie cumplită a avut loc în luna de miere a celebrei actrițe Jennifer Aniston şi prospătului ei soţ, Justin Theroux: una dintre invitatele alese pentru a-i însoţi în Bora Bora s-a înecat.

Luna de miere a cuplului Jennifer Aniston-Justin Theroux s-a încheiat tragic, după ce Carmel Musgrove, asistenta producătorului de film Joel Silver, care însoţea cuplul în vacanţa din Bora Bora, s-a înecat în ocean.

Trupul neînsufleţit al femeii în vârstă de 30 de ani a fost descoperit pe plajă, după ce aceasta fusese dată dispărută cu câteva zile înainte, relatează starpulse.com, ppotrivit realitatea.net.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele morţii lui Musgrove.

Jennifer Aniston şi iubitul ei, Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder" în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit la începutul lunii august, în locuinţa din Los Angeles a cuplului, în cadrul unei ceremonii secrete.

Actriţa în vârstă de 46 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel