Top cei mai tari artiști de pe Facebook

 Eminem conduce topul artiștilor cu cei mai mulți fani pe Facebook. Chiar dacă nu a mai lansat nimic de la ultimul său album din 2010, "Recovery", rapperul se bucură de 60.770.725 de fani pe pagina sa oficială.

El este urmat de Rhianna, artista se bucură de o continuă ascensiune după cele șase albume scoase în ultimii șapte ani. Riri, cum o altinta colegii, conduce top 10 Billboard cu ultimul ei single, "Where have you been".

Topul este continuat de columbianca Shakira și Lady Gaga pe care am văzut-o live în Piața Constituției și care și-a lansat primul parfum, un parfum negru numit Fame. Chiar dacă nu se ocupă personal de fanii săi, Michael Jackson rămâne pe locul patru în topul artiștilor cu cei mai mulți admiratori, iar Justin Bieber îl urmează hotărât să treacă de la stilul copilăresc la ceva mai matur, asta o dovedesc ultimele sale single-uri. La numai 27 de ani Katy Perry ocupă locul șapte, un succes imens a fost și lansarea filmului Part of Me și ultimul său album Teenage Dream.

Chiar dacă rețeaua de socializare Facebook care în ultimii doi ani a avut din ce în ce mai mulți utilizatori, artiști care au făcut înconjurul lumii în tot acest timp precum: Adele,Pitbull sau David Guetta, nu se află în top 10 cei mai tari artiști.

"Codașii" topului sunt Linkin Park, Akon și Lil Wayne, artiști care depășesc 40 de milioane de utilizatori.

În România, Inna conduce topul detașat, doar cu șase milioane de utilizatori, majoritatea fiind fani din alte țări. Următoarele locuri sunt ocupate de Akcent, Alexandra Stan care au peste un milion de utilizatori, dar sunt și cei care n-au reușit să depășească acest prag și care completează topul celor 10 din România: Edward Maya, Smiley, Antonia, Ellie White, Dan Bălan, B.U.G Mafia și Guess Who.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel