Top 8 vedete de la Hollywood care nu cred în Dumnezeu

Religia reprezintă o parte importantă a culturii noastre. Cu toate acestea, nu toată lumea agreează ideea existenţei unei divinităţi, printre ele aflându-se şi unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Unii actori de la Hollywood sunt atei convinşi, care nu cred în existenţa unei puteri superioare, în timp ce alţii se declară agnostici.

Celebrităţile de peste ocean nu au încercat să ascundă adevărul cu privire la credinţa lor, ci dimpotrivă, au făcut câteva dezvăluiri total neaşteptate.

1. Keira Knightley a recunoscut că este atee şi că faptul că nu crede în divinitate o responsabilizează şi mai mult în legătură cu propriile acţiuni. "Daca nu aş fi fost atee, aş fi fost pedepsită. Când ceri iertare, eşti iertat. Sună mult mai bine însă să trăieşti considerându-te vinovat.", consideră actriţa.

2. În 2012, după ce a fost întrebat dacă îl consideră pe Dumnezeu o invenţie, Morgan Freeman a răspuns: Da. A venit cineva cu o dovadă solidă până acum? Ceea ce primim sunt teorii emise de primii profeţi. Acum, oamenii care cred că Dumnezeu ne-a creat, se gândesc că Pământul nu are mai mult de 6000 de ani. Aşadar, consider că este o chestiune de credinţă.

3. Angelina Jolie: Nu trebuie să existe un Dumnezeu pentru mine. Există ceva spiritual în fiecare om, asemănător divinităţii. Nu simt nevoia să fac lucruri doar pentru că oamenii spun lucruri dar, de asemenea, nu ştiu cât de bine este să nu crezi în nimic".

4. Brad Pitt: Sunt, probabil, 20% ateu şi 80% agnostic. Nu cred că ştie nimeni cu adevărat ce se află dincolo. Vei afla sau nu doar atunci când vei ajunge acolo. Până atunci, nici nu are sens să te gândeşti.

Citește și: ANGELINA JOLIE, distincție din partea reginei Elisabeta pentru lupta împotriva violențelor sexuale

5. Emma Thompson: Sunt atee. Cred că puteţi numi un fel de anarhist libertarian. Privesc religia cu frică şi suspiciune. De fapt, consider dureros acest sistem. Mă simt ofensată de unele lucruri scrise în Biblie şi Coran, lucruri pe care le resping.

6. Javier Bardem, jumătatea lui Penelope Cruz, a fost citat declarând următoarele: Nu cred în Dumnezeu, cred în Al Pacino. Pentru cine nu înţelege gluma, google Avocatul Diavolului.

7. Într-un interviu acordat în 2007, Jodie Foster declara că, deşi este atee, iubeşte religiile şi ritualurile ce ţin de acestea. Chiar dacă nu cred în Dumnezeu, noi celebrăm fiecare religie în familiile noastre alături de copii

8. Daniel Radcliffe a recunoscut în 2009 că este ateu. Sunt ateu dar sunt foarte relaxat în privinţa asta şi nu fac mare caz în legătură cu acest subiect, a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel