Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, dosar DIICOT. Actorul, în fața judecătorilor

Firicel
Firicel

Când credea că a scăpat definitiv de problemele cu legea, actorul Cuzin Toma, alias Firicel din serialul "Las Fierbinţi", este chemat din nou în faţa judecătorilor, într-un dosar deschis de DIICOT.

La finele acestei luni, actorul Cuzin Toma este aşteptat la Tribunalul Bucureşti, unde procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au deschis un dosar care are ca obiect "confiscarea specială". Cel mai probabil, procesul are legătură cu dosarul clasat recent de procurori, în care Firicel era acuzat de deţinere de droguri.

Potrivit Spynews, "Firicel" a fost cercetat de DIICOT pentru două fapte penale care sunt pedepsite de Lege nr. 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Pentru una dintre fapte, pedeapsa maximă prevăzută de lege este de 5 ani, iar pentru cea de a doua – 15 ani. După o anchetă amplă, procurorii au ajuns la concluzia că "Firicel" merită o a doua şansă şi au decis să nu îl trimită în judecată pe actor. Astfel, DIICOT a decis să renunţe la acuzaţii, motivând că "în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin", renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel