Toate piesele de pe albumul religios lansat recent de Kanye West figurează în Billboard Hot 100

La o săptămână după ce rapperul american Kanye West şi-a lansat albumul cu tematică religioasă 'Jesus Is King', toate cele 11 piese ale acestui material discografic figurează deja în Billboard Hot 100, principalul top muzical din Statele Unite, relatează marţi EFE.

'Jesus Is King' a debutat pe primul loc în topul albumelor - Billboard 200 -, iar Kanye West a egalat recordul lui Eminem, cu nouă lansări consecutive de discuri care au debutat pe prima poziţia în clasamentul muzical american, potrivit informaţiilor transmise de revista Billboard, citate de casa de producţie Def Jam Recordings.

Cântecul 'Follow God' a fost cel mai ascultat dintre cele 11 piese care alcătuiesc noul albumul lansat de Kanye West, urcând pe locul al şaptelea în topul cântecelor preferate de publicul american. Este pentru cea de-a 18-a oară când artistul Kanye West a ajuns cu o piesă în Top 10 de-a lungul carierei sale, ocupând locul al cincilea în topul rapperilor cu cele mai multe piese între primele 10 poziţii ale clasamentului Billboard, fiind devansat de Drake (35 de piese în Top 10), Lil Wayne (24), Eminem (21) şi Jay-Z (21).

Kanye West, considerat o legendă a culturii pop şi soţ al starletei de reality-show Kim Kardashian, a lansat acest album religios, ce combină genurile rap şi gospel după mai multe amânări, pentru că nu era mulţumit de aranjamentele muzicale, pe care l-a perfecţionat până în ultima zi înainte de lansarea pe piaţă. Albumul conţine piese ca 'Jesus is Lord', 'Closed on Sunday şi 'Follow God'. Alunecarea pe panta religioasă a controversatului rapper, cunoscut pentru ieşirile sale scandaloase împotriva vedetei pop Taylor Swift şi sprijinul său făţiş pentru preşedintele Donald Trump, a fost anticipat de el însuşi atunci când a anunţat că a devenit 'un creştin renăscut' şi că asistă la slujbe în fiecare duminică. 'Vreau să anunţ ceea ce Iisus a făcut pentru mine. De-acum încolo nu mai sunt sclavul, ci fiul lui Dumnezeu. Sunt liber', a declarat Kanye West, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel