Ținute eșuate pe covorul roșu. Vedetele care au dat greș la Grammy. "Cine-a îmbrăcat-o trebuie concediat"

Gala premiilor Grammy: Beyoncé a depășit recordul all-time de trofee. Harry Styles a câștigat cea mai importantă categorie; ABBA a pierdut ultima șansă la un titlu al Academiei Americane de Muzică/ Sursă:www.entretengo.com
Gala premiilor Grammy: Beyoncé a depășit recordul all-time de trofee. Harry Styles a câștigat cea mai importantă categorie; ABBA a pierdut ultima șansă la un titlu al Academiei Americane de Muzică/ Sursă:www.entretengo.com

Iată ce vedete au dat greș cu vestimentația pe covorul roșu al premiilor Grammy.

Gala premiilor Grammy este cunoscută drept o ocazie pentru care vedetele nu se feresc să abordeze ținute mai îndrăznețe și, tocmai de aceea, evenimentul de duminică a dat naștere unor comentarii acide pe rețelele sociale.

"Cine-a îmbrăcat-o trebuie concediat imediat"

Prima vedetă a cărei ținută a fost amendată de cei care au urmărit sosirea invitaților la sala din Los Angeles a fost Tove Lo. Cântăreața a purtat un costum creat de Vivienne Westwood decupat generos în jurul sutienului Agent Provacateur, spun cei de la Footwearnews. "Cine-a îmbrăcat-o pe Tove Lo în costumația asta trebuie concediat imediat", a comentat un utilizator de Twitter.

A adus-o în valiză pe Tylor Swift

Billie Eilish a fost marea câștigătoare a serii, dar costumația cu care a ales să apară pe covorul roșu nu i-a prea entuziasmat pe fani. "Voiam să scriu ceva despre hainele purtate de Billie Eilish, dar, sincer, mi se pare că s-a îmbrăcat la fel de fiecare dată".

Un alt câștigător aplaudat la scenă deschisă a fost Tyler, the Creator. Pe scenă a urcat îmbrăcat relaxat cu șapcă și tricou lejer, dar pe covorul roșu a ținut să poarte un costum inspirat de uniformele băieților care cară bagaje în hoteluri. Una dintre glume a fost aceea că rapperul a adus-o în valiză pe Tylor Swift.

Și-a transformat rochia în pancartă electorală

Mai puțin amuzantă a fost pentru comentatorii de pe rețele sociale costumația aleasă de Joy Villa. Ea a ales să își transforme rochia în pancartă electorală. Nu e greu de ghicit cum au comentat fanii apariția declarației de susținere electorală pentru Donald Trump pe rochia de culoare roșu aprins.

Billy Porter este una dintre vedetele care a fost de multe ori printre celebritățile cel mai bine îmbrăcate. La premiile Grammy de duminică seara, opțiunea sa pentru un costum turcoaz a împărțit comentatorii. Unii au apreciat extravaganța modelului ales din colecția Baja East de Scott Studenberg și asortat unei pălării cu voaletă de cristale glisantă marca Sarah Sokol. Toată vestimentația aduna 70.000 de cristale cusute manual. Alții au văzut mai mult o ocazie pentru meme: "Cum se uită vânzătorul de la Mac atunci când intru cu mașina", a scris un comentator, citează Mediafax.

 
 
 
View this post on Instagram

Meow. I HOPE WE WIN A GRAMMY TODAY IIIIIIH!!!! @vaniaheymann @gmuggia @natanishshalom @twadddle @lehaber #grammy2020

A post shared by Tove Lo (@tovelo) onJan 26, 2020 at 9:47am PST

 
 
 
View this post on Instagram

slipped on an iceberg

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) onJan 24, 2020 at 7:37pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

Get on my nerves, and the curtain closes! ???? Living for my @recordingacademy / #GRAMMYs custom @bajaeast lewk and custom hat by @sarahsokolmillinery styled by @sammyratelle. ???????????? #grammys2020 . . Styling and Creative Direction by @sammyratelle for @rrrcreative agency | @thewallgroup⁠⠀ Make-Up by @nellichristine Cut by @johncotton3 Styling Assistants: @ashleymarienyc, @ashleydai1, @alexandra.bucokova Custom Look by @scottstudengerg of @bajaeast ⁠⠀ Custom Hat by @sarahsokolmillinery ⁠⠀ Mechanically enhanced by @smooth.technology ⁠⠀ Jewelry by @alexisbittar ⁠⠀ Custom handbag by @judithleiberny⁠⠀ Boots by @coach | Crystalized by @amorirstudio⁠⠀ Crystals provided by @preciosacomponents⁠⠀ Nails by @nailzbyvee | @cndworld ???? by @santiagraphy & @gettyentertainment

A post shared by Billy Porter (@theebillyporter) onJan 26, 2020 at 6:52pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

The latest Joy Villa dress is called “impeached and reelected”

A post shared by Frank Licata (@frankelicata) onJan 27, 2020 at 1:06am PST

 
 
 
View this post on Instagram

Over Exposed! Tove Lo In a gray ensemble with a low-cut top that fully exposed her bra. #vintagestyle #grammys #vintageclothing

A post shared by OnleyDesirables - Amsterdam (@onleydesirables) onJan 27, 2020 at 6:30am PST

 
 
 
View this post on Instagram

Die Grammys 2020: Das haben sich die Promis bei der Outfitwahl gedacht. ???? #grammys2020

A post shared by Radio Energy (@energy_ch) onJan 27, 2020 at 2:02am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel