Thomas Anders, fostul solist Modern Talking, în concert la București

Thomas Anders - jumatatea bruneta a trupei Modern Talking, revine la București pentru un concert exploziv. 

Thomas Ander a sustinut de curand un concert in Ucraina, la care au participat peste 50 000 de fani! Solistul s-a bucurat de un succes enorm la vecini, acesta urmand sa soseasca si in tara noastra, peste aproximativ o luna artistul avand programat un concert de zile mari la Sala Palatului din Bucuresti!

„Cheri, Cheri Lady", „You're my heart, you're my soul", „Sexy sexy lover", „You are not alone", „No face, no name, no number", „Brother Louie" si multe alte hituri vor putea fi ascultate live, pe 1 Noiembrie, la Sala Palatului, unde carismaticul Thomas va concerta alaturi de bandul sau!. Jumatatea bruneta a trupei Modern Talking vine la Bucuresti pentru a doua oara, impreuna cu bandul sau.

Citește și: Singurul artist neamerican acceptat la Bluestock, concert în București

Cantaretul, compozitorul si producatorul de succes Thomas Anders, pe numele sau real Bernd Weidung s-a nascut pe 1 martie 1963 la Koblenz in Germania. Anders a facut parte din celebrul duo german Modern Talking, cu care a cucerit toate topurile internationale! Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania si a avut nenumarate single-uri ce au ajuns in top cinci in multe tari, definind istoria muzicala de dupa anii '80. Cu un succes deosebit in toate topurile, trupa a vandut peste 75 milioane de albume in numai trei ani, atingand un statut legendar.

Biletele pentru show-ul din 1 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.

Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel