Theo Rose: "Emisiunea Alexandrei Ungureanu trebuia s-o am eu"

Foto: Instagram Theo Rose
Foto: Instagram Theo Rose

Theo Rose a vorbit în podcastul lui Gojira despre emisiunea pe care trebuia s-o realizeze în cadrul trustului Kanal D și motivul pentru care patronii au înlocuit-o cu Alexandra Ungureanu. 

Theo Rose a povestit despre experiența pe care a avut-o cu trustul Kanal D, unde ar fi trebuit să prezinte o emisiune la Radio Impuls. 

,,Terminasem cu ,,Bravo, ai stil!", iar cei mari de acolo m-au vrut în trust. Cei de la Kanal D mi-au propus să-mi dea ceva de făcut pentru o perioadă, până ar fi avut un post liber pe TV. M-au chemat la niște probe, la Radio Impuls, acolo m-au chemat să discutăm despre niște proiecte pe online și chiar au succes proiectele astea, niște emisiuni pe diferite teme, cum are Alexandra Ungureanu, aia trebuia s-o fac eu, ce face Alexandra Ungureanu acum. Și m-au chemai la discuții, odată, de două ori de trei ori, singurul aspect la care nu ne înțelegeam erau banii. Dar nu că nu mă înțelegeam eu, el (n.r. managerul) nu se înțelegea. Tot plecam nemulțumiți de acolo și nu înțelegeam. Ne spunea "Nimeni niciodată nu o să vă dea cât cereți". Ca să ajung la Radio trebuia să mă trezesc la 4 dimineața, iar cu cântări și restul, m-ar fi distrus", a povestit Theo Rose la podcastul lui Gojira. 

Theo Rose a explica cum a ajuns să colaboreze cu trustul PRO

,, Mi-a zis (n.r. managerul) «Simt că trebuie să vină ceva mai mare, iar eu simt că o să vină PRO-ul». Într-o săptămână îmi zice la studio «O să te cheme la ,,Vorbește lumea", o să te bage în echipă» Și sună telefonul peste o săptămâna și vorbeam cu Teo la ,,Vorbește Lumea", pe timp de vară. ", a declarat Theo Rose. 

 

VEZI ȘI: Theo Rose se mută din România? "Mă bate un gând să îmi iau casă în Dubai"

Theo Rose a vorbit pe Instagram despre posibilitatea mutării din România.

Anunțul făcut de Theo Rose

Artista le-a mărturisit fanilor că are de gând să își cumpere o locuință în Dubai, considerând că este o țară extraordinară, cu numeroase posibilități, și de asemenea prețurile sunt mai convenabile decât în România.

"Mă bate un gând să îmi iau casă în Dubai. Nu neapărat casă, chiar și un apartament. (...) Am auzit că este foarte ușor să faci credit acolo și m-am informat despre asta. Momentan vrea să înțeleg mai multe despre acest lucru. (...) Dacă vreți să fim vecini, haideți în Dubai, unde-i viața ca în rai. (...)", a spus Theo Rose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel