Cine este noua prezentatoare SuperStar de la PRO TV. Surpriză totală pe micile ecrane: Tu ar trebui să fii jurat, nu gazdă!

Foto: Instagram SuperStar
Foto: Instagram SuperStar

O nouă vedetă s-a alăturat PRO TV. Cine va prezenta emisiunea de voce SuperStar.

În urmă cu peste două luni, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams s-au așezat la masa juriului și au pornit în căutarea următorului #superstar al României! 

Sute de concurenți au venit în fața lor și au dat tot ce au avut mai bun pentru a-i convinge că merită o șansă. Dintre aceștia, peste 110 au primit tichetul auriu și au trecut de etapa audițiilor. 

Cu fiecare nouă etapă, dificultatea concursului a fost tot mai mare, iar numărul calificaților a scăzut. Acum doar 32 au mai rămas în luptă pentru titlul de SuperStar, dar și pentru cel mai mare premiu oferit vreodată într-o competiție: 1 milion de lei. De săptămâna viitoare, ei vor intra în cea mai importantă etapă de până acum: semifinalele.

De această dată, alături de concurenți, pe scenă, se va afla, în premieră, o prezentatoare! Cea care li se alătură celor patru jurați în căutarea SuperStarului și care va scrie această filă a legendei este nimeni alta decât îndrăgita artistă, Theo Rose.

Fiecare piesă lansată de ea a devenit instant hit, iar telespectatorii PRO TV s-au bucurat de diminețile petrecute cu ea în timpul verii când a făcut parte din Gașca Vorbește Lumea. De această dată, Theo va avea rolul de a-i încuraja pe concurenți, de a le oferi din energia ei și de a afla cum se simt aceștia în timpul jurizărilor. 

Theo Rose, încântată de noua provocare

"O mare provocare… niște emoții cum n-am avut niciodată cântând. N-am dormit nopți întregi înainte, gândindu-mă la ce m-am înhămat, ce mare responsabilitate am. Acum, dupa ce m-am plâns, vă spun și că e una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit vreodată, că îmi trăiesc visul în prime-time la TV, că înțeleg atât de bine concurenții, tocmai pentru că am fost de nenumărate ori în pielea lor și e o bucurie să le pot fi alături și să retrăiesc tot soiul de emoții", a spus Theo Rose.

Smiley, despre SuperStar

"E o abordare nouă a emisiunilor de talente. Deși este cea mai veche cumva, are de toate: descoperi talentul, descoperi povestea, descoperi dramele, bucuriile, ne descoperi pe noi în raport cu ceea ce vedem pe scenă, vezi evoluțiile, sunt niște încercări pe care nu le-am văzut nicăieri", a spus Smiley. 

Val de mesaje după vestea că Theo Rose prezintă SuperStar România

- "Cea mai buna alegere!"

- "Foarte bine! Este născută sa facă televiziune"

- "Tu ar trebui să fii jurat, nu gazdă"

- "Cu siguranță o să aduci un plus emisiunii!"

- "Acum o să mă uit și eu la această emisiune"

Theo Rose a dat cărțile pe față: Asta e partea REA la mine

Îndrăgita vedetă Theo Rose a vorbit, pentru DCNews și Spectacola, despre detalii cheie din viața sa. 

”Cred că e faptul că încerc să mulțumesc pe toată lumea, asta e partea rea la mine.” a spus Theo Rose, despre cel mai mare defect al ei. 

Pe de altă parte, cu privire la cea mai mare calitate, îndrăgita vedetă a vorbit despre starea ei veselă și energia pe care o transmite celorlalți. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel