Theo Rose a izbucnit în LACRIMI. Probleme URIAȘE: Dă-l NAIBA

Theo Rose a izbucnit în lacrimi, în direct.

Theo Rose și-a deschis sufletul în fața publicului și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Odată cu pandemia de COVID-19, lockdown-ul din primăvară și suspendarea temporară a filmărilor "Bravo, ai stil! Celebrities", vedeta a căzut în depresie și a avut nevoie de terapie. 

“Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult; este o altă energie, interacționez în permanentă cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… Mă țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!”, a spus Theo Rose, în direct.  

Iubitul a ajutat-o enorm

“Este un om minunat și, cu toate că nu este mult mai mare decât mine, mă susține. Avem o relație extraordinară, am evoluat împreună. Când   ne-am cunoscut nici eu, nici el nu știam foarte bine cum să facem. Și mai este și frumos, dă-l naiba. E greu pentru cel de lângă ține să înțeleagă ce se întâmplă cu ține… M-a susținut în chestia asta, am apelat la terapie și sunt bine”, a continuat vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel