Theo Rose a confirmat: este însărcinată: Da, e adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică

Sursa foto: Facebook Theo Rose
Sursa foto: Facebook Theo Rose

Theo Rose a confirmat: este însărcinată.

„Da, este adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică”, a zis Theo Rose pe Instagram.

Horia Brenciu deja a transmis un mesaj de felicitare:

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitari ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”

Așadar, Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI MONDENE:

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească: De ce să fac păcatul ăsta?

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească.

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească: „Nu pot să fac păcatul ăsta". Mai exact, cântărețul a spus că nu vrea, în biserică, să jure că va fi fidel unei singure femei.

De asemenea, Bogdan de la Ploiești a zis că nu crede în iubire, ci consideră că respectul este mult mai important. „Respectul este mai important decât iubirea și dacă există respect, putem construi lucruri foarte mari”, a zis cântărețul.

Din câte știu, atunci când te căsătorești trebuie să intri în biserică și să faci un jurământ. Și atunci, eu de ce să fac păcatul ăsta?

„Nu vreau să mă căsătoresc. Din câte știu, atunci când te căsătorești trebuie să intri în biserică și să faci un jurământ. Și atunci, eu de ce să fac păcatul ăsta? Nu cred că voi găsi femeia pentru care merită să jur pentru că știu cum sunt eu. Nu cred că există bărbat care să nu calce strâmb, măcar o dată, de două ori. Șmecheria este să nu afle persoana de lângă tine. Consider că toți mai călcăm strâmb, motiv pentru care nu vreau să jur în biserică faptul că nu voi face.”, a zis Bogdan de la Ploiești, la Kanal D, în emisiunea Teo show. 

„Eu am alte principii. Nici în iubire nu prea cred. Eu, decât să spun „te iubesc”, mai bine îți dau o floare. Respectul este mai important decât iubirea și dacă există respect, putem construi lucruri foarte mari. Am nevoie de o persoană care să mă înțeleagă, care să mă sprijine și să îmi ofere liniște. Pentru mine, liniștea este esențială. Fără liniște nu pot să fac treabă. Și trebuie să fiu foarte, foarte înțeles. Poate există o astfel de persoană”, a mai spus cântărețul la Kanal D.

Bogdan de la Ploieşti este unul dintre maneliştii momentului din România. Are doar 26 de ani şi o mulţime de colaborări cu artişti mega-cunoscuţi din domeniul în care activează, printre care şi cu mentorul său, Florin Salam. Înainte de a se apuca de muzică, Bogdan de la Ploieşti, pe numele său real Bogdan Marian Aldea, a fost fotbalist. El a făcut performanţă la categoria sa de vârstă, câştigând trofee cu echipa naţională a României de juniori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel