Thalia urmărește o televiziune din România

Thalia este întotdeauna cu ochii pe tot ce mişcă în lume, iar atunci când vine vorba de showbiz ştie şi ea că la Antena Stars poate vedea tot.

Recent, le-a arătat tuturor că urmăreşte această televiziune.

Matinalii de weekend, Raru şi Nasrin, au difuzat, zilele trecute, un material cu Thalia în timp ce făcea pilates. Acesta este şi secretul vedetei, care a ajutat-o să îşi păstreze silueta de adolescentă şi greutatea pe care o avea pe vremea în care juca zeci de roluri şi făcea ravagii pe scenă.

Se pare că Thalia a fost pe fază şi a văzut imaginile cu ea. Nu a stat pe gânduri! A pus repede mâna pe telefon şi a filmat pentru a le arăta tuturor aceste imagini, fericită şi mândră că este celebră, iar oamenii o apreciază, scrie Spynews.

[citeste si]

Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalia, este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată a Premiilor Latin Grammy și Latin Billboard. Datorită succesului telenovelelor în care avea rolul principal, a fost numită „La reina de las novelas", iar albumele sale premiate cu multi-discuri de platină în America Latină i-au adus titluri precum „Diva muzicii latino" sau „Regina muzicii pop". Pe plan mondial, interpreta a vândut 25 de milioane de discuri, această realizare plasând-o pe Thalia în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațioal. Profilul vocal al Thaliei se încadrează în categoria mezzo-sopranelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel