Teo Trandafir le-a COPT-O. Lidia Buble și Cornel Ilie, moment JENANT în DIRECT: "M-am RUȘINAT / Tu pe ce lume trăiești?"

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Teo Trandafir i-a pus în încurcătură pe Lidia Buble și Cornel Ilie, pentru a afla dacă sunt împreună sau nu. Ce a rezultat e incredibil!

Lidia Buble și Cornel Ilie au izbucnit o întreagă controversă în mediul online, după ce au lansat noua piesă împreună, iar videoclipul îndrăzneț a lăsat loc interpretărilor și miilor de întrebări. 

Invitați în emisiunea lui Teo Trandafir, cei doi artiști au avut parte de câteva momente și întrebări stânjenitoare. 

Iată discuția dintre Cornel Ilie și Teo Trandafir

Cornel Ilie: Cântecul ăsta s-a potrivit cel mai bine și pe timprul ei, și pe ideea de a fi un dialog, și pe dorința noastră mai veche. Și niște planete s-au așezat exact așa cum trebuie. 

Teo Trandafir: S-au așezat planetele și a ieșit un scăndălău, un gărgăzău, mâncați-aș gura ta...

Cornel Ilie: Da, unde scandal? Ce am făcut?

Teo Trandafir: Dar tu pe ce lume trăiești? Scuze că te întreb... Cum ce-ai făcut nebunule?! Îți spun eu ce ai făcut!

"Am fost și eu puțin obraznică / M-am rușinat"

În timp ce Bursucu sublinia că Lidia Buble este o fată cuminte, iar videoclipul a fost cam îndrăzneț, Cornel Ilie a intervenit rapid: "Ai să râzi, dar nu a fost deloc așa!"

Lidia Buble: Ei, am fost și eu puțin obraznică, dar mi s-a cerut, iar scenariul a fost scris de el. Noi am jucat foarte bine și într-adevăr, am avut o chimie foarte bună pe set, amândoi suntem gemeni...

Cornel Ilie: Pe noi ne-a luat prin surprindere. Noi nu voiam să lansăm chiar în momentul ăsta. Nu eram deloc pregătiți... Înseamnă că noi am făcut o treabă excelentă de lumea ne întreabă: Bă, da care e... Așa e?! Și eu primesc mesaje, și de la băieți: Zi mă, și? Lidia? 

Teo Trandafir: Și tu ce le răspunzi?

Lidia Buble: Vezi, te-ai băgat singur în gura lupului! Pe mine mă prindeți mereu. Zici că sunt la spovedanie, mereu când mă dus la o emisiune, eu tot timpul spun tot! Eu, nevinovată, m-am dus la el acasă. Mă faci, acum m-am rușinat, gata! Nu știu ce să mai zic!

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel