'Telenovela' Mbappe la final. Starul de la PSG și-a dat cuvântul că va deveni 'galactic'

'Telenovela' Mbappe la final. Starul de la PSG și-a dat cuvântul că va deveni 'galactic' / Foto: Agerpres
'Telenovela' Mbappe la final. Starul de la PSG și-a dat cuvântul că va deveni 'galactic' / Foto: Agerpres

Kylian Mbappe se află la final de contract cu PSG. Mai mult, starul francez, în vârstă de 23 de ani, poate negocia cu orice echipă își dorește, deși presa internațională vehiculează că fotbalistul își dorește să semneze cu Real Madrid.

Real Madrid se pregătește deja să anunțe marele transfer al lui Kylian Mbappe la finalul acestui sezon, scrie Goal.com. Mbappe și-a dorit să plece la echipa madrilenă încă din vara trecută, dar PSG a refuzat atunci toate ofertele venite.

Real Madrid ar urma să anunțe mutarea "galactică" al lui Mbappe în vara acestui an

PSG a reușit să-l țină pe Mbappe la club până la finalul contractului, care va expira în vară. Sursa menționată precizează că Mbappe le-a dat cuvântul de onoare celor de la Real Madrid, în vara anului 2021, că la finalul sezonului 2022 va ajunge pe Santiago Bernabeu.

Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, nu-și face probleme cu privire la acest transfer. Prin urmare, Real Madrid ar urma să anunțe mutarea "galactică" al lui Mbappe în vara acestui an.

Citește și: Mama lui Mbappe îi caută fotbalistului o casă în Madrid. Starul de la PSG, tot mai aproape de echipa 'galacticilor'

Șeicii care dețin Paris Saint Germain nu au de gând să renunțe prea ușor la Mbappe. Recent, parizienii i-ar fi propus fotbalistului o ofertă financiară uluitoare, un salariu de 1.2 milioane de euro pe săptămână.

Cu toate acestea, o altă informație apărută în presa internațională spune că mama lui Mbappe îi caută o locuință fiului său în Madrid.

Conform SportsKeeda, mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, îi caută o locuință fiului său în capitala Spanie, Madrid. Chiar dacă Mbappe a spus că nu s-a hotărât unde se va transfera, ultimile informații indică spre o mutare a sa în Spania, la Real Madrid.

Kylian Mbappe l-a egalat pe Benzema

Kylian Mbappe, care a adus victoria echipei Paris Saint-Germain în meciul cu Real Madrid (1-0), disputat acum o săptămână pe Parc des Princes, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, a ajuns la cinci goluri înscrise de la debutul actualei ediţii a celei mai importante competiţii continentale intercluburi, egalându-l astfel pe compatriotul său Karim Benzema. Vezi știrea aici!


Vezi și Mbappe, glumă virală în piscină cu telefonul lui Marco Verratti. Fotbaliștii de la PSG s-au prăpădit de râs - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel