Te cuosc de undeva. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, probleme de sănătate

Ediție dificilă pentru Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, căci Liviu a ajuns în dimineața filmării la Urgență, unde a stat cu perfuzii pentru câteva ore, fiind incertă participarea sa la show, pe când Andrei a avut nevoie de un consult medical chiar la platourile de filmare.

"Din cauza oboselii din ultimele zile mi s-a făcut rău, în timp ce eram la machiaj. Am început să am palpitații. Și, culmea, deși aveam palpitații, îmi scăzuse tensiunea... Din fericire, n-a fost nimic grav", spune Andrei.

Mai complicat a fost pentru Liviu, care a ajuns la platou direct de la spital, cu puțin timp înainte să urce pe scenă. Deși medicul îi recomandase pauză vocală totală, acesta n-a vrut să renunțe și a cântat așa cum a putut piesa "Alin", a trupei Sweet Kiss, alături de colegul său, Andrei.

Cum le va ieși celor doi prieteni transformarea în trupa Sweet Kiss, cunoscută în anii '90 datorită piesei "Alin", telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel