Reproșul la adresa Gabrielei Cristea în mariajul cu Tavi Clonda: „Ne-ar trebui ajutor”

Sursa foto: Facebook Gabriela Cristea
Sursa foto: Facebook Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda „mai uită de ei”, astfel că fără organizare nu ar reuși să-și mențină vie pasiunea din mariajul lor.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai celebre cupluri din showbizul din România. Cei doi au fost supuși oprobiului public, dar au fost și sunt în continuare apreciați de o mulțime de români. Cei doi au o viață foarte activă pe platformele de socializare, astfel că fani îi pot urmări chiar și în cele mai „normale” momente din viața lor.

Cu ocazia unui interviu pentru Ciao, Tavi Clonda a răspuns mai multor întrebări prin care se lasă și mai mult cunoscut fanilor săi:

„Fetele au început să mai crească și începe să fie puțin mai bine. Mai bine dar nu mai ușor! Pe de altă parte, când erau bebeluși, cu căruciorul era mai bine, că erau mai liniștite. Acum sunt cu mine peste tot, le iau cu mine, sunt bodyguarzii mei.”, a spus Tavi, pentru publicația menționată.

Ce îi reproșează Gabrielei

Tavi Clonda a avut și momente mai tensionate cu soția sa, mai ales că cei doi sunt părinții a două fetițe mici. De aceea, bărbatul afirmă că își mai pierd răbdarea uneori. Până acum, niciunul nu a „sărit calul”.

„Nu des, dar ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și suntem obosiți, uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondănim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar af fi greu și ne-ar mai trebui ajutor.”, a mai spus el.

Pentru că multă lume cunoaște aspectele mai complicate ale „meseriei” de părinte, Tavi și Gabriela încearcă din răsputeri să-și acorde timp și pentru ei. Organizarea este unul dintre punctele cheie prin care reușesc să-și mențină vie pasiunea din mariajul lor.

„Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri..Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea, dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie, dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus.”, a încheiat Tavi Clonda, pentru Ciao.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel