Sylvester Stallone: Nu m-am gândit că voi avea o carieră în film

Eroul din seria "Rocky", Sylvester Stallone, a declarat la Cannes că nu se aştepta să reuşească în industria cinematografică din cauza unei complicaţii la naştere în urma căreia a rămas cu un defect de vorbire, relatează Reuters.

Actorul american, în vârstă de 72 de ani, a devenit cunoscut în 1976 datorită filmului "Rocky", câştigător al premiului Oscar. Faima sa a continuat să crească, devenind unul dintre cei mai mari actori de acţiune de la Hollywood, printre cele mai mari succese ale sale numărându-se şi "Rambo".

Stallone a declarat că, la începutul carierei sale, defectul său de vorbire a reprezentat un impediment pentru regizori şi alţi actori precum Arnold Schwarzenegger.

"Nu m-am gândit că voi avea o carieră în film", a declarat Stallone în timpul Festivalului de Film de la Cannes, unde a fost invitat să vorbească în cadrul unei sesiuni speciale organizate în onoarea sa la Palais des Festivals.

Probleme cu accentul



"Când am încercat să obţin roluri în reclame, regizorul îmi spunea: 'Ce spui, ce limbă este asta?' ", a povestit Sylvester Stallone. "Am ştiut că este rău atunci când Arnold Schwarzenegger mi-a spus: 'Ai accent', a adăugat Stallone. 'Am accent? Scuză-mă, ce?' E adevărat. Arnold şi cu mine ar trebui să deschidem o şcoală pentru lecţii de vorbire. Ar fi perfect", a mai spus starul american.

El a vorbit şi despre cele mai renumite roluri ale sale.

"În Rambo este vorba despre partea cea mai întunecată a naturii umane cu care din păcate foarte mulţi oameni trăiesc pentru că se simt izolaţi", a declarat Stallone despre personajul său, un veteran al războiului din Vietnam care se luptă să se adapteze la viaţa civilă.

"Rocky este diferit, el este mai optimist, îşi dă seama că nu este un om special, însă încearcă să fie special", a adăugat actorul.

Vineri, la Cannes, au fost prezentate în exclusivitate imagini din filmul "Rambo V: Last Blood", ce prezintă noile aventuri ale celebrului veteran al războiului din Vietnam, în cadrul unei proiecţii dedicate actorului american în secţiunea Seances Speciales.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel